Vi hjälper dig utifrån dina behov

Defendo erbjuder ett brett utbud av tjänster inom IT-drift, kommunikation, serverhosting, säkerhet, kameraövervakning och projektledning. All IT-drift sker i vår egen serverhall med fullständigt skalskydd, brandsläckningsutrustning, UPS och reservkraft. Vill du veta mer om våra olika tjänster, kontakta oss.

Drift & Support

Vår driftsenhet svarar för drift av ert IT-system i såväl vår egen serverhall som i er egen miljö. Vår helpdesk & support hjälper er med alla IT-relaterade problem, stora som små - på distans eller på plats hos er.

Exchange Service

En kraftfull och trygg plattform för hantering av e-post. Du får e-post, kalender och kontakter i företagsklass till datorn, telefonen och webbläsaren.

Cloud Services

Med molnet via Defendo vet du var all din data är lagrad och vilka som har fysisk åtkomst till din information. Din data finns i vår säkerhetsnivå 3-klassade serverhall (anläggning under jord, automatisk brandlarm/släckutrustning, avbrottsfri kraft samt EMP-skydd).

Prevent & Protect Service

Riskhanteringsplattform för fjärrövervakning och förvaltning av plattformar. Tjänsten övervakar kontinuerligt status och prestanda i er IT-miljö utan någon form av störning i era anställdas aktiviteter.

Microsoft 365 - Business

Komplett programsvit som innehåller bland annat Word, Excel, PowerPoint och Outlook. Applikationen Teams möjliggör samarbete både internt och med exerna partners. Dela filer, livemöten och chat.

Services Provider License Agreement

Gör det möjligt för Defendo att på månadsbasis licensiera och hyra ut Microsoft-produkter med mjukvarutjänster eller hostade applikationer.

Kameraövervakning

Ett high-end övervakningssystem eller mindre lösning? Kameraövervakning som tjänst eller i paket med lokal server? Vi erbjuder båda och tillsammans väljer vi det som passar er bäst.

Försäljning

Defendo stödjer dig hela vägen, från idé till avveckling. Genom att medverka från första början kan vi säkerställa att anskaffningen passar in i er produktionsmiljö. Genom att följa våra fem steg ökar sannolikheten att uppnå en rimlig ROI.

Övriga tjänster

Vi erbjuder också:
- Hyr som tjänst eller köp server och övrig utrustning.
- Säkerhetskopiering.
- Brandvägg med övervakning (intrångsskydd, applikationskontroll m.m.)
- VPN-lösningar.
- Antivirus med unik upptäcktsteknologi.
- Spam- och virusfilter för e-post.
- Projektledning.

Med hög servicenivå och bred kompetens utgör Defendo ett fördelaktigt alternativ för företag som vill optimera sin verksamhet. Vi förverkligar din vision om IT.

Hitta hit

Defendo Sverige AB
Kockumsgatan 6
SE-291 32 Kristianstad

© Defendo

En hemsida från Bravissimo