Enkelt och organiserat

IT-lösningar kan kännas komplexa och svåra att förstå sig på. Därför arbetar Defendo hårt för att underlätta ditt arbete. Med oss som IT-partner får du en kundansvarig som är din huvudsakliga kontakt rörande affärsrelaterade frågor och en drift- och supportansvarig som ansvarar för att allt flyter på som det ska. Med tydliga ansvarsområden och ett organiserat arbetssätt gör Defendo IT enkelt.

Om Defendo

Vi förverkligar kundens vision om IT

Defendo består av medarbetare med mångårig erfarenhet och bred kompetens inom IT. Lägg därtill en ständig strävan efter att omvandla IT-lösningar till lyckade affärer.

Det innebär att du som kund hos oss kan räkna med ökad effektivitet inom såväl produktion som administration. Vi tar ansvar för att driften av ditt IT-system löper smidigt och stöttar dig vid behov med konsulttjänster inom hela IT-området. Tillsammans skapar vi affärsmöjligheter.

Med hög servicenivå och bred kompetens utgör Defendo ett fördelaktigt alternativ för företag som vill optimera sin verksamhet. Vi förverkligar din vision om IT.

Hitta hit

Defendo Sverige AB
Kockumsgatan 6
SE-291 32 Kristianstad

© Defendo

En hemsida från Bravissimo